• INSTITUTO INTERNACIONAL DE NEUROCIENCIAS APLICADAS
  • INGRESOS HOSPITALARIOS Y ATENCIÓN PSIQUIÁTRICA
  • CITAS +34.934.564.142
  • URGENCIAS
CONSULTES EXTERNES

IINA disposa d’un ampli espai de 250 m² on està ubicat l’edifici de Consultes Externes (Carrer Copèrnic 61-63, 1ª planta), i en les seves dependències un important grup de professionals atenen ininterrompudament als pacients des de les 9 del matí fins a les 9 del vespre.

Comptem amb 8 despatxos i sales d’espera ben diferenciades.

L’Equip Assistencial consta de : Psiquiatres, Psicòlegs, Neuropsicòlegs i Personal d’Infermeria amb una àmplia i constatada experiència professional.

Atenem tot tipus de Consultes Psiquiàtriques i Psicològiques: Trastorns afectius, Trastorns d’ansietat, Esquizofrènia, TDAH, Trastorns de la conducta alimentària, Addiccions, Malalties amb deteriorament cognitiu, Problemes infantils i de l’adolescència, Problemes de parella, Orientacio professional i per a empreses, etc.

El nostre Personal administratiu dispensa un servei d’atenció al públic sense interrupcions al migdia, i telefònicament o per correu electrònic les 24 hores del dia.

Els nostres horaris de consulta adopten una àmplia flexibilitat per adaptar-se a les necessitats dels pacients.

IINA té habilitada així mateix una sala multidisciplinar per a la realització de teràpia de grups, sessions clíniques, conferències i reunions científiques.